Stor ny privat pony- og hestestald

Velkommen til Kolding Rideklub!

Kolding Rideklub er landets ældste rideklub, stiftet i 1890, og er med sine knap 300 medlemmer samtidig en af landets største.

Vi er medlem af Dansk Ride Forbund & certificeret i organisation, sikkerhed, elevskole, opstaldning & lærested. Vi er en klub med mange aktiviteter og tilbud, opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt breddeaktiviteter. Derudover holder vi flere gange om året stævner.

Klubbens daglige leder er berider Peter Rahbek. Derudover har klubben en beriderelev ansat – Tina Rosengaard Hansen, ponytræner og elevskoleansvarlig Pia Schmidt Andersen og staldpersonalet som består af Anne Mette Stounberg Søndergaard og Jeanette Bruun Christensen. Vi har også en ekstern underviser tilknyttet klubben - eksamineret berider Hanne Dale Berthel.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os.
Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger her.

Du finder vores velkomstfolder og andet relevant information under "Bliv medlem"

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 07.00 til 21.30

kl. 07.00 til 20.30

Lørdag og søndag

kl. 07.00 til 17.30

Helligdage

kl. 07.00 til 17.30

I juli er der ferielukket, men du har naturligvis mulighed for at have din pony eller hest opstaldet og gøre brug af faciliteterne.

Juleferien: Her er åbent alle dage, helligdage til fra kl. 7.00-17.30. Øvrige dage fra kl. 7.00-21.30. Der er desuden mulighed for at deltage i holdundervisning - se opslag på opslagstavlen.

Alle klubbens medlemmer er naturligvis velkomne inden for klubbens normale åbningstider.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i KOR!

18-11-2021

Velkommen til ny ponytræner

Det er med stor glæde, at vi har ansat Pia Schmidt Andersen, som ansvarlig for elevskolen. Pia har siden 1990, hvor hun arbejdede på en engelsk rideskole, undervist på hobbyplan på lille rideskole samt hos private. Pia bor i Vejen kommune og har en ejendom med tre heste, og rider selv dressur.

31-10-2021

International debut

I sidste uge, d. 21.-24. oktober 2021 havde KOR en rytter til stævne i Zakrzow Polen. 3 x Bronze til Anna Have Larsen-Ledet og Nyholts Dundee.

27-09-2021

Tak til alle som støtter KOR

KOR har netop fået 4.412,60 kr. fra OK, i støttekroner. Pengene vil blive brugt til nyt udstyr til elevheste og -ponyer.

17-09-2021

Nye ridehusbunde

Så blev de gamle og udtjente ridehusbunde udskiftet i ridehallerne. Ind kom et mellemlag af stenmel og derefter Walber Eco-Fibre Surface i begge haller.