Stor ny privat pony- og hestestald

Velkommen til Kolding Rideklub!

KOR lukker ned for undervisning d. 16.12.20 kl. 16.00 pga. Covid19 forbud.

Vi er som det sikkert er bekendt for alle, tvunget til foirtsat at lukke ned frem til 17. januar 2021 - beklager.

Ja så er vi lukket ned frem til 7.februar - ØV :(

Så blev det igen udskudt med opstart - frem til 28. februar. og frem til ?
Det er desværre ikke muligt/forsvarligt at ride ude og vi må ikke samles indendørs - vi håber SNART at komme igang :)

Kolding Rideklub er landets ældste rideklub, stiftet i 1890, og er med sine knap 400 medlemmer samtidig en af landets største.

Vi er medlem af Dansk Ride Forbund & certificeret i organisation, sikkerhed, elevskole, opstaldning & lærested. Vi er en klub med mange aktiviteter og tilbud, opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt breddeaktiviteter. Derudover holder vi flere gange om året stævner.

Klubbens daglige leder er berider Finn K. Hansen. Derudover har klubben pt. 1 beriderelev ansat – Laura Thorup, ponytræner pr. 1.1.2021 Melanie Fyhn og staldpersonalet som består af Anne Mette Stounberg Søndergaard og Jeanette Bruun Christensen. Vi har også 2 eksterne undervisere tilknyttet klubben - eksamineret berider Hanne Dale Berthel og eksamineret rideinstruktør Camilla Lund-Pedersen.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os.
Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger her.

Du finder vores velkomstfolder og andet relevant information under "Bliv medlem"

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 07.00 til 21.30

kl. 07.00 til 20.30

Lørdag og søndag

kl. 07.00 til 17.30

Helligdage

kl. 07.00 til 17.30

I juli er der ferielukket, men du har naturligvis mulighed for at have din pony eller hest opstaldet og gøre brug af faciliteterne.

Juleferien: Her er åbent alle dage, helligdage til fra kl. 7.00-17.30. Øvrige dage fra kl. 7.00-21.30. Der er desuden mulighed for at deltage i holdundervisning - se opslag på opslagstavlen.

Alle klubbens medlemmer er naturligvis velkomne inden for klubbens normale åbningstider.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i KOR!

02-03-2021

Generalforsamling i KOR

Kære medlemmer I Kolding Rideklub, husk generalforsamlingen i KOR d. 16. marts.

01-03-2021

GENERALFORSAMLING I BØGELUNDHALLEN

Indkaldelse til generalforsamling i Bøgelundhallen tirsdag d. 16.03.2021 kl. 18:30

08-02-2021

Kolding Rideklub søger berider / leder

Brænder du for ledelse og er du passioneret omkring det at drive en stor rideklub med en sund økonomi i
trekantsområdet. Så er det måske dig vi søger til at stå i spidsen for KOR.

24-12-2020

Julen 2020

Glædelig jul og et lykkebringende nytår