Stor ny privat pony- og hestestald

Velkommen til Kolding Rideklub!

Kolding Rideklub er landets ældste rideklub, stiftet i 1890, og er med sine knap 400 medlemmer samtidig en af landets største.

Vi er medlem af Dansk Ride Forbund & certificeret i organisation, sikkerhed, elevskole, opstaldning & lærested. Vi er en klub med mange aktiviteter og tilbud, opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt breddeaktiviteter. Derudover holder vi flere gange om året stævner.

Klubbens daglige leder er berider Finn K. Hansen. Derudover har klubben 3 beriderelever ansat – Laura Thorup, Camilla Lærke Stubberup og Stefanie Ultang-Bang, ponytræner Maria Ljungberg Teislev og staldpersonalet som består at Anna Nørggard NIelsen, Anne Mette Stounberg Søndergaard og Lene Stærmose.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os.
Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger her.

Du finder vores velkomstfolder og andet relevant information under "Bliv medlem"

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 07.00 til 21.30

kl. 07.00 til 20.30

Lørdag og søndag

kl. 07.00 til 17.30

Helligdage

kl. 07.00 til 17.30

I juli er der ferielukket, men du har naturligvis mulighed for at have din pony eller hest opstaldet og gøre brug af faciliteterne.

Juleferien: Her er åbent alle dage, helligdage til fra kl. 7.00-17.30. Øvrige dage fra kl. 7.00-21.30. Der er desuden mulighed for at deltage i holdundervisning - se opslag på opslagstavlen.

Alle klubbens medlemmer er naturligvis velkomne inden for klubbens normale åbningstider.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i KOR!

22-01-2020

Har du set at vi holder dressurstævne den 25.-26. januar 2020?

Har du ikke allerede gjort det - er det ved at være på tide at du overvejer, hvor du kunne tænke dig at hjælpe ved weekendens dressurstævne for hest.

15-01-2020

Ny ponytræner pr. 1. marts

Farvel til Maria, velkommen til Anna

18-12-2019

Glædelig Jul & Godt Nytår

God og glædelig Jul samt et lykkebringende Nytår ønsker KOR’s bestyrelse til alle.

01-01-2019

Online fold booking på KOR

På KOR kan alle folde bookes via klubbens online booking system.

www.supersaas.com/schedule/KOR_Foldordning