Coronavirus: KOR bakker op om nye tiltag13-04-2020 - 20:00

Coronasmitte faren gør at Kolding Rideklub må lukke for ALLE der ikke har hest/pony opstaldet på rideskolen.

SENEST OPDATERET D. 09. juni kl. 08:00

CORANASMITTE FAREN GØR AT KOLDING RIDEKLUB MÅ LUKKE FOR ALLE DER IKKE HAR HEST/PONY OPSTALDET PÅ RIDESKOLEN, dette gælder dog ikke dyrlæger og smede.

Følgende er gældende indtil andet meldes ud.
Der forbeholdes ret til ændringer jf. myndighedernes anbefalinger eller pga. bestemmelser fra DRF.

Følges Ovenstående regelsæt ikke, ser Kolding Rideklub og bestyrelsen sig nødsaget til at give en advarsel. Ændres adfærden ikke med det samme, er man ikke velkommen på rideskolen.

Rideskolen har ikke råd til at betale bøder for overtrædelse af myndighedernes lovgivning.

Bestyrelsen gør det klart, at man som opstalder på KOR i denne periode, ikke kan forvente at opretholde samme træningsmængde eller bruge faciliteterne som vanligt.

Alle opfordres til at benytte udendørsfaciliteter eller reducere dage med ridning.

Medlemmer der kommer med hest/pony udefra må kun benytte udendørsområdet og max antal personer skal også her overholdes.

Retningslinjer for indendørs ridning

• Sprit hænder når i kommet til rideskolen
  • Benyt handsker
  • Brug mindst mulig tid på op- & afsadling
  • Hold mindst 1 meters afstand til hinanden i ridehallen
  • Hold mindst 2 meters afstand til underviseren
  • Rid 1 & 1
  • Mød ikke op hvis du er syg

KOR's elevskoleafdeling

Regelsæt ponyafdeling

• Alle undervisningshold er sat ned til varighed af 35 minutter og den resterende tid bruges til ombytning, rengøring af strigler mm. under sikre forhold
  • Max 1 forældre pr. barn
  • Ved ankomst skal hænder sprittes af - dette sker ved hovedindgangen
  • Der sadles op i de anviste spildtorve
  • Ved hvert spildtorv hænger pose med strigler som efter brug skal sprittes af
  • Alle skal bærer handsker
  • Max en person i saddelrummet af gangen
  • Alt undervisnig foregår udenfor

Regelsæt hesteafdeling

• Max 1 forældre/pårørende pr. rytter
  • Ved ankomst skal hænder sprittes af - dette sker ved indgangen
  • Ved hver boks hænger pose med strigler som efter brug skal sprittes af og hænges retur på boksen
  • Alle skal bærer handsker
  • Max en person i saddelrummet af gangen
  • Alt undervisnig foregår udenfor

Vi opfordre alle til at bruge mindst mulig tid i stalden, kom maks. 30 minutter før din ridetime starter.

Udendørsområderne

Der må rides på udendørsområderne, husk at holde afstand.
Undervisning for private ryttere må foregå udendørs. Henvendelse skal ske til underviseren.

Ridehaller

Hallerne er som udgangspunkt lukket for ridning, dog med følgende undtagelse:
Hallerne må kun benyttes af KOR's personale til ridning af tilridningsheste, ungheste eller nervøse/uterlige heste eller af andre med særlig tilladelse.

Stald

• Brug mindst muligt tid i staldene
  • Ingen social omgang i staldene
  • Hold afstand

Anbefalede max 10 personer bedes så vidt muligt overholdt. Alle hjælper hinanden med plads i stalden, hold afstand, vask hænder, sprit af.

Ved sygdom bliv væk fra stalden.

Indendørsundervisning er aflyst jf. DRF's udmelding.

Relevante informationer omkring situationen findes på www.koldingrideklub.dk samt på vores Facebook grupper KOR - Kolding Rideklub og KOR - Elevskolen og vi opfordrer alle vores medlemmer til at holde sig orienterede her.

Vi følger løbende udviklingen og gør vores ypperste for at kunne afvikle klubbens vanlige aktiviteter, hvis det er muligt.

Tak for jeres velmenende spørgsmål og henvendelser via alle medier. Da bestyrelsen alle bestrider arbejde sideløbende med bestyrelsesposterne, henviser vi til, at alle henvendelser fremover som vanligt går via mailen bestyrelsen@koldingrideklub.dk således at bestyrelsesmedlemmerne og ansatte kan varetage deres jobs.

Bestyrelsen vil naturligvis bestræbe sig på at svare mails hurtigst muligt.

Pas på jer selv og hinanden.

Kolding Rideklub / bestyrelsen og daglig leder

Sådan holder i jer opdaterede på udviklingen:
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. DRF anbefaler derfor, at I til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så I får de helt aktuelle anvisninger.

Følgende officielle links kan benyttes:
Coronasmitte.dk (indeholder bl.a. udførlig Q&A)
Sundhedsstyrelsen
Styrelsen for Patientsikkerhed