<

Kolding Rideklub arrangerer i 2020 fællestur til Hingstekåring i Herning03-12-2019 - 12:35

Fællestur til Hingstekåring i Herning 2020

Kolding Rideklub arrangerer som noget nyt i 2020 fællestur til Hingstekåring i Herning.

Vi er behjælpelig med bestilling af billetter til en fordelagtig pris - såfremt der betales forud.

Generelt, vi bestiller ikke noget til nogen før pengene er på vores konto.

Man kan vælge at hægte sig på vores fællestur til Hingstekåring i Herning lørdag d. 7. marts 2020, tilmelding skal ske pr. mail bestyrelsen@koldingrideklub.dk senest d. 15-12-2019. Husk ved tilmelding at skriv hvilken type billet du ønsker, ønskes både en dagsbillet & gallashow billet, hvor mange osv.

Køb en lørdag dagsbillet med adgang til alle haller med fast siddeplads i Boxen, fri placering i Hal M og Hal E og Messen Hest og Rytter:

• AA - Billetter kr. 450
  • A - Billetter kr. 378
  • B - Billetter kr. 315
  • C - Billetter kr. 270
  • D - Billetter kr. 248

(forskellen på billetterne, er placeringen af den faste siddeplads i Boxen)

Køb billet til lørdagens Gallashow:

• AA - Billetter kr. 540
  • A - Billetter kr. 387
  • B - Billetter kr. 351
  • C - Billetter kr. 315
  • D - Billetter kr. 270

(forskellen på billetterne, er placeringen i Hallen)

Transport til og fra Herning sørger man selv for. Nogen kører tidligt lørdag andre kører til middagstid mens andre igen først kommer til Herning sen eftermiddag - tag evt. fat i folk rundt om i KOR - evt. via vores facebookside og arrangerer noget fælles kørsel.

Nedenfor ses programmet for lørdag:

Jyske Bank Boxen

* Grand Prix Special CDI5*

*BLUE HORS Unghestechampionat i dressur - Testrytter

* Katrinelund Unghestechampionat præmieoverrækkelse, springning

* Stutteri Ask Grand Prix Longines Ranking 150 cm CSI3*

Hal M - Krafft Arena

*B-Finale Unghestechampionat Springning

* Katrinelund Unghestechampionat i springning - Testrytter

* Krafft Finale Tour of Amateurs

* Ridehesten.com Præsentationsklasse for hingste

* Vodskov bolighus-Dansk design og indretning i verdensklasse Intermediare I CDI5*

* Kingsland Medium Tour 145 cm CSI3*

Hal E - Dansk Hesteforsikring Arena

* Iforwilliams Small Tour 140 cm CSI3*

* Ridehesten.com Præsentationsklasse spring, hingste

* Krafft Medium finale 140 cm CSI2*

* Nathalie Horsecare Clinic

* Krafft Medium lille finale 135 cm CSI2*

Gallashow:

Gallashowet lørdag d. 7. marts starter kl. 19.30.

At overvære Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring er en fantastisk oplevelse, der giver en aften ud over det sædvanlige. Der er store forventninger til Gallashowet 2020, en aften med smuk og festlig musik, smukke heste, verdensstjerner, og specialtrænede heste, der gør ting, man ikke troede muligt.

Kort sagt bliver gallashowet en helt unik oplevelse for alle, store som små, hesteinteresserede og ikke-hesteinteresserede.

Mvh KOR's bestyrelse

<