KOR´s INDIVIDUELLE KLUBMESTERSKAB
LØRDAG D. 15.DECEMBER 2018

Klasse 1:
Ponyer: Show klasse for kategori 1 – 2 - 3 fra LC klasser og opefter

Der skal tilmeldes en klasse i den højeste sværhedsgrad ekvipagen har redet til over 60 % siden 1/1-2018 (se bestemmelserne nedenfor)

Klasse 2:
Heste: Show klasse for heste fra LC klasser og opefter

KOR’S INDIVIDUELLE KLUBMESTERSKAB
I DRESSUR
LØRDAG D. 15.DECEMBER 2018

Almindelige bestemmelser:

1.Startberettigede:
Ekvipager, der har et gyldigt medlemsbevis samt har været medlem af KOR i mindst 3 måneder før stævnet.
Ingen rytter må starte mere end to hest/pony pr. mesterskab.
ALLE deltagende ryttere SKAL hjælpe til ved afviklingen af mesterskaberne.

2.Program/klasse:
Pony: alle rider mod alle uanset klasse i klasser fra LC og opefter
Hest: alle rider mod alle uanset klasse i klasser fra LC og opefter
Ingen ekvipager må starte lavere klasser end den sværhedsgrad, de på klub-/ distrikts-/ eller landsplan har gennemført med 60%, siden den 1/1-2018

3.Vinder:
Den ekvipage, der opnår højeste gennemsnitlige % af max summen er vinder af mesterskabet.
Ved 2 eller flere med samme % af max. sum, er den ekvipage, der har redet den højeste klasse vinder. Er der stadig lighed, er det karakteren for gangarter, der er afgørende.

4.Tilmelding:
KOR-staevne@hotmail.com, indskud kr. 150,00 pr. klasse overføres til klubbens konto 92774585847424 senest FREDAG DEN 7. DECEMBER 2018.
Husk at oplyse rytter navn /evt. licens nr., hestens ID/navn samt hvilken klasse der rides. Efteranmeldelse kun i det omfang tidsplanen tillader det og kun mod dobbelt indskud.

5. Præmie mm
Vinder af såvel pony- som hestekonkurrencen modtager pokal/dækken til ejendom,
nr. 2 og 3 modtager ligeledes en præmie, øvrige placerede modtager sløjfer.

HUSK
ALLE DELTAGENDE RYTTERE SKAL HJÆLPE MED AFVIKLINGEN AF STÆVNET SÅ