KOR ́S INDIVIDUELLE KLUBMESTERSKAB I
SPRINGNING LØRDAG, D. 09. DECEMBER 2017

1:
Ponyer: (alle klasser er åbne for kat. I-II-III)

Der kan tilmeldes i følgende klasser

1:LD Tempo 225m/min. Max højde 50-60-70 2:LC Tempo 250m/min. Max højde 60-70-80 3:LB Tempo 275m/min. Max højde 70-80-90 4:LA Tempo 300m/min. Max højde 80-90-100

2: Heste:

Der kan tilmeldes i følgende klasser

5:LD Tempo 225m/min. Max højde 90 6:LC Tempo 250m/min. Max højde 100 7:LB Tempo 275m/min. Max højde 110 8:LA Tempo 300m/min. Max højde 120

Se nedenstående bestemmelser

KOR ́S INDIVIDUELLE KLUBMESTERSKAB I SPRINGNING LØRDAG, D. 09.DECEMBER 2017

Almindelige bestemmelser :

1.Alle klasser afvikles som handicapkonkurrence efter met. B1 (omspringning efter endt hovedspringning)

2. Alle klasser rides over samme bane, eneste forskel er højde, bredde, fyld og tempo.

3.Startberettigede:
Ekvipager, der har et gyldigt medlemsbevis samt har været medlem af KOR i mindst 3 måneder før stævnet.
Ingen rytter må starte mere end to hest/pony pr. mesterskab.
ALLE deltagende ryttere SKAL hjælpe til ved afviklingen af mesterskaberne.

4. Program/klasse:
Ingen ekvipage må ride mindre klasser end den højeste, de har gennemført på klub-, distrikts- eller landsplan siden 1/1-2017, dog er klasse 4 og 8 åben
Pony: alle rider mod alle uanset klasse Hest: alle rider mod alle uanset klasse

4.Vinder:
Vinderen findes som beskrevet i DRF’s reglement omkring afvikling af metode B1, dog foretages ved lige antal fejl og samme tid til 1. pladsen en ny omspringning, efter at alle ekvipager har sprunget.

5.Anmeldelse:
DRF-GO, hvor der under bemærkning skal oplyses hvilken klasse der rides

Ved tilmelding til
KOR-staevne@hotmail.com, skal indskud kr. 150,00 pr. klasse overføres til klubbens Konto 9277 4585847424, senest FREDAG DEN 1. DECEMBER 2017.

Husk at oplyse rytter navn /evt. licens nr., hestens ID/navn samt hvilken klasse der rides. Efteranmeldelse kun i det omfang tidsplanen tillader det og kun mod dobbelt indskud.

6.Præmie mm

Vinder af såvel pony- som hestekonkurrencen modtager en pokal/dækken til ejendom, nr. 2 og 3 modtager ligeledes en præmie, øvrige placerede modtager sløjfer.

HUSK
ALLE DELTAGENDE RYTTERE SKAL HJÆLPE TIL MED AFVIKLINGEN AF STÆVNET SKRIVE JER PÅ SOM HJÆLPER VED CAFETERIA, SEKRETARIAT, SPRINGNING DER ER BRUG FOR ALLE

KOLDING RIDEKLUB = DIN RIDEKLUB
1: Ponyer: Show klasse for kategori 1 – 2 - 3 fra LC klasser og opefter

Der skal tilmeldes en klasse i den højeste sværhedsgrad ekvipagen har redet til over 60 % siden 1/1-2017 (se bestemmelserne nedenfor)

2: Heste: Show klasse for heste fra LC klasser og opefter

KOR’S INDIVIDUELLE KLUBMESTERSKAB I DRESSUR
LØRDAG D. 09.DECEMBER 2017

Almindelige bestemmelser:

1.Startberettigede:

Ingen rytter må starte mere end to hest/pony pr. mesterskab.
ALLE deltagende ryttere SKAL hjælpe til ved afviklingen af mesterskaberne.

2.Program/klasse:

Pony: alle rider mod alle uanset klasse i klasser fra LC og opefter

Hest: alle rider mod alle uanset klasse i klasser fra LC og opefter

Ingen ekvipager må starte lavere klasser end den sværhedsgrad, de på klub-/ distrikts-/ eller landsplan har gennemført med 60%, siden den 1/1-2017

3.Vinder:
Den ekvipage, der opnår højeste gennemsnitlige % af max. Summen.
Ved 2 eller flere med samme % af max. sum, er den ekvipage, der har redet den højeste klasse vinder. Er der stadig lighed, er det karakteren for gangarter, der er afgørende.

4.Tilmelding:
DRF-GO, hvor der under bemærkning skal oplyses hvilken klasse der rides

Ved tilmelding til

KOR-staevne@hotmail.com, skal indskud kr. 150,00 pr. klasse overføres til klubbens konto 92774585847424 senest FREDAG DEN 1. DECEMBER 2017.

5. Præmie mm
Vinder af såvel pony- som hestekonkurrencen modtager pokal/dækken til ejendom, nr. 2 og 3 modtager ligeledes en præmie, øvrige placerede modtager sløjfer.

HUSK

ALLE DELTAGENDE RYTTERE SKAL HJÆLPE MED AFVIKLINGEN AF STÆVNET SÅ SKRIVE JER PÅ SOM HJÆLPER VED CAFETERIA, SEKRETARIAT, SPRINGNING DER ER BRUG FOR ALLE

KOLDING RIDEKLUB = DIN RIDEKLUB