Stor ny privat pony- og hestestald

Velkommen til Kolding Rideklub!

Kolding Rideklub er landets ældste rideklub, stiftet i 1890, og er med sine knap 400 medlemmer samtidig en af landets største.

Vi er medlem af Dansk Ride Forbund & certificeret i organisation, sikkerhed, elevskole, opstaldning & lærested. Vi er en klub med mange aktiviteter og tilbud, opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt breddeaktiviteter. Derudover holder vi flere gange om året stævner.

Klubbens daglige leder er berider Peter Rahbek. Derudover har klubben pt. 1 beriderelev ansat – Tina Rosengaard Hansen, ponytræner pr. 1.1.2021 Melanie Fyhn og staldpersonalet som består af Anne Mette Stounberg Søndergaard og Jeanette Bruun Christensen. Vi har også 1 ekstern underviser tilknyttet klubben - eksamineret berider Hanne Dale Berthel.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os.
Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger her.

Du finder vores velkomstfolder og andet relevant information under "Bliv medlem"

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 07.00 til 21.30

kl. 07.00 til 20.30

Lørdag og søndag

kl. 07.00 til 17.30

Helligdage

kl. 07.00 til 17.30

I juli er der ferielukket, men du har naturligvis mulighed for at have din pony eller hest opstaldet og gøre brug af faciliteterne.

Juleferien: Her er åbent alle dage, helligdage til fra kl. 7.00-17.30. Øvrige dage fra kl. 7.00-21.30. Der er desuden mulighed for at deltage i holdundervisning - se opslag på opslagstavlen.

Alle klubbens medlemmer er naturligvis velkomne inden for klubbens normale åbningstider.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i KOR!

17-09-2021

Nye ridehusbunde

Så blev de gamle og udtjente ridehusbunde udskiftet i ridehallerne. Ind kom et mellemlag af stenmel og derefter Walber Eco-Fibre Surface i begge haller.

15-09-2021

International debut

Superflotte resultater til KORs 17-årige juniorrytter Karoline Ravnsbo, der debuterede internationalt i Grote-Brogel, Belgien i den forgangne weekend med hesten Atterupgaards Kawasaki. De opnåede ikke mindre end 3 placeringer i deres internationale debut: Nr. 5 + nr. 2 i juniorklasserne + nr. 3 i Kür junior.

Udover sin internationale debut med Atterupgaards Kawasaki startede hun også hendes anden hest i CDIJ (juniorklasse) med en flot 4. plads som resultat.

14-09-2021

DM finale for ponyer

Det blev til en flot 6. plads for KORs ponyhold.

10-09-2021

DM hold pony 2021

KOR holdet er klar til at give den maks gas. Fredag LA4 og PRT,
Lørdag PRI og PRM. Søndag rides finale og B finale.