Velkommen til elevskolen på KOR

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Elevskolen er for alle, der har lyst til at gå til ridning.
Vi tilbyder ridning på alle niveauer:

• ½ times begynder hold
  • Øvede hold for både børn og voksne
  • Begynder voksenhold
  • Mulighed for halvpart
  • Breddeaktiviteter
  • Ridelejr
  • Ridning/feriesjov

Rytteren står selv for at klargøre pony/hest inden undervisning.
Derfor er det en god ide at møde op i god tid før undervisningen starter.
Efter undervisningen sørger den enkelte rytter for at pony/hest sadles af og sættes i boksen, hvis den ikke skal gå med på det næste hold.

Vi vægter fællesskab, socialt samvær og ansvar højt.

Lyder det som noget for dig så kontakt Birgitte Munk, tlf.: 75 52 20 23 eller mail: birgitte.munk@mail.dk

Indmeldelse, aflysning, opsigelse

For tilmelding til undervisning, kontakt Birgitte Munk eller læs mere her.

Priser kan ses her.

Alle brugere af klubbens faciliteter og services, herunder elevridning, skal være aktivt medlem af KOR. Der betales fuld pris for halvårligt medlemskab ved indmeldelse samt kontingent den 1. april og 1. oktober.

Elevskolen holder lukket i sommerferie, efterårsferie, vinterferie, juleferie og påskeferien.

Der er 1 måneds opsigelse på holdundervisning.
Ophør med undervisning er ikke ensbetydende med udmeldelse.
Ved ophør med undervisning skal dette meddeles til underviseren og fremsendte girokort returneres omgående eller besked kan gives til Birgitte Munk.
Udmeldelse skal ske skriftlig inden forfaldsdatoen (jf. klubbens vedtægter).
Al ophold på KOR og al deltagelse i rideklubbens aktiviteter, undervisning mm. foregår på eget ansvar.

Ridesport er ikke en ufarlig sport. Rideklubben kan ikke drages til ansvar for tyveri, ulykker mm.
Du skal derfor sikre, at du eller jeres barn er dækket af en privat ansvars-og ulykkesforsikring.
KOR har ikke en forsikring, der dækker dig eller jeres barn i tilfælde af en ride- eller anden ulykke på KOR.

Bemærk at nogle forsikringsselskaber betragter ridesport som ekstremsport, hvorfor der skal tegnes særskilt forsikring.