Ponydressur, Cecilie Hedegaard

Årets fjumrepokal

flest ufrivillige afsidninger : Myl Blønd Sørensen

Pokaler og ranglister

Kolding Rideklub afholder hvert år en række stævner og arrangementer. Yderligere stiller vore ryttere op til mange stævner rundt omkring i landet. Det er vi rigtig stolte af.

Følg med på Facebook gruppen Kolding Rideklub samt på denne hjemmeside og se hvordan det går vore ryttere.

Vandrepokaler

KOR's ryttere kæmper hvert år om følgende vandrepokaler, som uddeles ved KOR's ordinære generalforsamling.

Sådan gør du
Send dine resultater til Birgitte Munk løbende gennem året - senest 14 dage efter hvert stævne til ranglisterne.
Resultater til årspokalerne skal afleveres senest d. 31.12. hvert år.
Resultater sendes til birgitte.munk@mail.dk

Bemærk: Udregningerne følger Dansk Rideforbunds stævneår.

Oversigt over vandrepokaler

- Esther Nielsens Mindepokal, som tildeles den mest vindende dressurrytter i M og S-klasser

- Abglans-Sohn Pokalen, som tildeles den ekvipage, der ved KOR's B eller C-stævne opnår det højeste karaktergennemsnit i MB2 (sværhedsgrad 3)

- Vandrepræmie, som tildeles den mest vindende ekvipage ved A, B og udenlandske stævner, udsat af Ib Jessen "Hestesko engros"

- Sydjysk Gasteknik & VVS' springpokal, som tildeles den mest vindende springrytter ved C-stævner i springklasser af sværhedsgrad 1 og 2

- Mølgaard Datas dressurpokal, som tildeles den mest vindende dressurrytter ved C-stævner i dressurklasser af sværhedsgrad 1 og 2

- Fjumrepokalen/årets klovn, som er udsat af berider Finn K Hansen og den tilfalder den rytter, der i et kalenderår er faldet af hesten flest gange

- KOR's venners ranglister: Pony-dressur, pony-spring, junior/unge ryttere - dressur og junior / unge ryttere - spring

- Klubbens Hubertuskæder: Heste- og ponykæder, uddeles efter årets hubertusjagt

- LB klubvandrepokaler - for bedste dressur og springning - hest/pony samt stilspringningspokal pony ved klubbens D-stævner. Uddeles ved årets sidste D-stævne.

- Karin Hansens Pokal, som tildeles den bedste ponydressurekvipage ved C-B-A stævner