Kolding Rideklub ønsker at tilbyde de bedste faciliteter for både ponyer, heste og deres ryttere med gode opstaldningsfaciliteter, undervisning på alle niveauer og fokus på sikkerhed og hestevelfærd.

Vi er stolte over vores nye stald, der blev taget i brug i november 2011 - en dejlig stor stald med højt til loftet og det bedst tænkelige ventilationssystem - med plads til 64 heste/ponyer i store lyse bokse.

Som opstalder på Kolding Rideklub har du adgang til KOR fremragende faciliteter, naturområderne omkring rideklubben samt KOR’s faste personale.

Betingelser for opstaldning fremgår af opstaldningskontrakt, velkomst folder privatstald, holdskema, sikkerheds- og ordensregler.

Opstaldningsansvarlig Finn K. Hansen og Birgitte Munk

Åbningstider på KOR:

Mandag-torsdag kl. 07.00-21.30

Fredag kl. 07.00-20.30

Lørdag-søndag 07.00-17.30

Fodringstider på KOR:

Hverdage:

Morgen kl. 07.00

Middag kl. 12.00

Eftermiddag kl. 17.00

Aften kl. 21.00
-----------------
Weekend:

Morgen kl. 07.00

Middag kl. 12.00

Aften kl. 17.00

I juli er der ferielukket, men du har naturligvis mulighed for at have din pony eller hest opstaldet og gøre brug af faciliteterne.

Juleferien: Her er åbent alle dage, helligdage til fra 7.00-17.30. Øvrige dage fra 7.00-21.30. Der er desuden mulighed for at deltage i holdundervisning - se opslag på opslagstavlen.
HUSK:

Ridesport er ikke en ufarlig sport. Al ophold på KOR og al deltagelse i rideklubbens aktiviteter, undervisning mm. foregår på eget ansvar.

Rideklubben kan ikke drages til ansvar for tyveri, ulykker mm. Du skal derfor sikre, at du eller jeres barn er dækket af en privat ansvars-og ulykkesforsikring. KOR har ikke en forsikring, der dækker dig eller jeres barn i tilfælde af en ride-eller anden ulykke på KOR.

Bemærk at nogle forsikringsselskaber betragter ridesport som ekstremsport, hvorfor der skal tegnes særskilt forsikring.