Opstaldning

Opstaldning inkl. foder 4 gange dgl., strøelse (halm) og udmugning samt 2 gange holdundervisning + 1 gang flexhold ugentligt + foldordning ud/indluk incl. skift udstyr:

Pony i boks: kr. 2.845
Hest i boks: kr. 2.995

Opstaldning inkl. foder 4 gange dgl., strøelse (halm) og udmugning samt 2 gange holdundervisning + 1 gang flexhold ugentligt:

Pony i boks: kr. 2.350
Hest i boks: kr. 2.550

Opstaldning inkl. foder 4 gange dgl., strøelse (halm) og udmugning:

Pony i boks: kr. 2.200
Hest i boks: kr. 2.400

Opstaldning inkl. foder 4 gange dgl., strøelse (halm) og udmugning samt heldressur/tilridning:

Pony i boks: kr. 3.750
Hest i boks: kr. 3.950

Enkeltdage box pr. påbegyndt døgn kr. 200
Opsigelse/reservation af box pony/hest kr. 1.400

Hø gives af personalet morgen og aften og er ikke inkluderet i ovenstående priser.
Hø kan købes ved KOR - 1 minibig kr. 490.

Foldordning er på hverdage mellem kl. 08:00-12:00:
Foldordning ud/ind med dækkenskift/klokker: kr. 600
Foldordning ud/ind uden dækkenskift/klokker: kr. 450
Foldordning ud eller ind med dækkenskift/klokker: kr. 325
Foldordning ud eller ind uden dækkenskift/klokker: kr. 250

• Alle ponyer/heste skal være vaccineret i.h.t gældende regler.
  • Pony/hest kan tages ud i juli måned, uden at der skal betales for opstaldning. Der skal dog betales et gebyr på kr. 500, hvis man ønsker samme box efter sommerferien.
  • Ønskes boxen bevaret derudover i forbindelse med sommerferien, betales reservation kr. 1.400 pr. pony/hest. pr. måned (juni/august), dette giver mulighed for at få pladsen med mindst 2 hverdages varsel.
  • Reserveret box må kun klubben genudleje.

Opstaldning skal opsiges med mindst 1 måneds varsel til den 1. i en måned, dette gælder fra begge sider - ved restance er klubbens varsel reduceret iflg. staldkontrakten.

Kontakt: Finn K. Hansen/Birgitte Munk tlf.: 75 52 20 23 eller mail: birgitte.munk@mail.dk