Stor ny privat pony- og hestestald

Velkommen til Kolding Rideklub!

EN STOR TAK TIL VORES SPONSORER D.10 STÆVNE 15-16 AUGUST - SE UNDER SPONSORER.

Kolding Rideklub er landets ældste rideklub, stiftet i 1890, og er med sine knap 400 medlemmer samtidig en af landets største.

Vi er medlem af Dansk Ride Forbund & certificeret i organisation, sikkerhed, elevskole, opstaldning & lærested. Vi er en klub med mange aktiviteter og tilbud, opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt breddeaktiviteter. Derudover holder vi flere gange om året stævner.

Klubbens daglige leder er berider Finn K. Hansen. Derudover har klubben 2 beriderelever ansat – Laura Thorup og Maria Philipsen Vestergaard, ponytræner Anna Nørgaard Nielsen og staldpersonalet som består af Anne Mette Stounberg Søndergaard og Jeanette Bruun Christensen. Vi har også 2 eksterne undervisere tilknyttet klubben - eksamineret berider Hanne Dale Berthel og eksamineret rideinstruktør Camilla Lund-Pedersen.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os.
Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger her.

Du finder vores velkomstfolder og andet relevant information under "Bliv medlem"

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 07.00 til 21.30

kl. 07.00 til 20.30

Lørdag og søndag

kl. 07.00 til 17.30

Helligdage

kl. 07.00 til 17.30

I juli er der ferielukket, men du har naturligvis mulighed for at have din pony eller hest opstaldet og gøre brug af faciliteterne.

Juleferien: Her er åbent alle dage, helligdage til fra kl. 7.00-17.30. Øvrige dage fra kl. 7.00-21.30. Der er desuden mulighed for at deltage i holdundervisning - se opslag på opslagstavlen.

Alle klubbens medlemmer er naturligvis velkomne inden for klubbens normale åbningstider.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i KOR!

29-06-2020

Varsling af ændrede priser

Pr. 1/8 sker der en ændring i priserne for opstaldning, undervisning, holdundervisning samt medlemskontingenter.

13-04-2020

Coronavirus: KOR bakker op om nye tiltag

Coronasmitte faren gør at Kolding Rideklub må lukke for ALLE der ikke har hest/pony opstaldet på rideskolen.

01-03-2020

Nyhedsbrev februar 2020

Der er sket mange ting på KOR i februar. Vi har afholdt Elevskole Cup, bidprøvning, generalforsamling og fastelavnsfest.

26-02-2020

Stævnedatoer for Kolding Rideklub

Sæt kryds i kalenderen, vi glæder os til at jer!