Nyhedsbrev februar 202001-03-2020 - 00:01

Der er sket mange ting på KOR i februar. Vi har afholdt Elevskole Cup, bidprøvning, generalforsamling og fastelavnsfest.

Sådan gik Generalforsamlingen

Onsdag d. 26/2 2020 afholdte vi den årlige generalforsamling i Kolding Rideklub.

Ved årets generalforsamling var Betina Langford, Marie-Louise Søndberg og Maria Nielsen på valg - Kresten Skjødt & Kathrine Schmidt blev valgt ind i bestyrelsen og Maria Nielsen blev genvalgt.

Bestyrelsen består nu af Gurli Schultz, Kresten Skjødt, Maria Nielsen, Mette Shultz, Bitt Madsen, Meiken Nielsen, Kathrine Schmidt og Louise Nyholm, Marie Louise Søndberg som begge er suppleanter.

HUSK at bestyrelsen altid er interesseret i at høre fra dig, hvis du har idéer, ros eller ris til Kolding Rideklub.

Elevskole Cup

KOR deltog i år for første gang i Dansk Rideforbunds Elevskole Cup. Det er en landsdækkende turnering for elevryttere. Formålet med Cup’en er, at give elevryttere mulighed for at deltage i stævner hos andre rideklubber, uden at rytterne behøver at have egen hest med. Hestene til et Elevskole Cup-stævne stilles til rådighed af den klub, som afholder stævnet, og dermed får rytterne både mulighed for at ride stævne udenbys, prøve andre heste og få en god social oplevelse med elevryttere fra andre rideklubber.

KOR til Elevskole Cup

KOR har deltaget i 4 stævner udenbys og selv afholdt 2 stævner hjemme på KOR, det er blevet til flotte præstationer af vores elevryttere. Desværre var det ikke nok til en plads i finalen som afholdes d. 22-24. maj i Aalborg - men hvem hvad der sker næste år, når vi forhåbentlig deltager igen?

Hvem kan komme med til Elevskole Cup

Eleverne, som er med i KORs Elevskole Cup, vælges bl.a. ud fra kriterier som alder, men mest vigtigt ud fra, at de har stævneerfaring fra vores interne dressurstævner og er rutinerede nok til at kunne sætte sig op på en fremmed pony i et fremmed ridehus og ride et stævneprogram. Hvis DU ikke allerede selv har stævneerfaring, så kan du få det – fx når Kolding Rideklub holder: E-STÆVNE I DRESSUR/SPRING & D-STÆVNER MED E-KLASSER.

Månedens KOR medlem

Kolding Rideklub sætter fokus på de gode historier. Der er masser af gode historier på Kolding Rideklub og dem sætter vi fokus på med det nye initiativ Månedens KOR medlem. Hver måned kan du fremover læse her i Nyhedsbrevet om et KOR medlem, som har gjort noget ekstraordinært for klubben, været en god ven eller gjort en god gerning. Formålet med Månedens KOR medlem er at dele nogle af de mange gode historier, der er i rideklubben og samtidig komme endnu tættere på vores medlemmers hverdag. Indstil den person du synes der skal vinde titlen som Månedens KOR medlem. Læg en note i postkassen i "Ny stald" eller postkassen "Bestyrelsen" ved hovedindgangen. Udfyld blanketten som kan findes i plastiklommen ved postkasserne.

KOR ambassadør

Der er ikke noget så dejligt som personlig kontakt. En der kender forholdene i klubben, og som hjælper nye medlemmer på plads. Har du godt humør og en lille “hjælper” i maven, så kan du blive klub ambassadør på Kolding Rideklub. En ambassadørs rolle er at bidrage til at alle medlemmer og gæster har en god oplevelse i rideklubben. Ambassadøren er en "venlig hjælper" og på ingen måde en "sur kontrollant". Ambassadøren har sin vanlige omgang på klubben og er opmærksom på om der er nogen som behøver hjælp. KORs forventning er, at du som ambassadør er venlig og hjælpsom overfor vores medlemmer og gæster, en buddy for nye opstaldere. Hvis det er noget for dig, tilmelder du dig ved at sende en besked til rideklubben på bestyrelsen@koldingrideklub.dk.

Rytter til start ved internationalt stævne

Cecilie Hedegaard og Silhuet har været til internationalt stævne i Belgien. Cecilie og Silhuet opnåede blandt andet en flot 6. plads og kvalificerede sig til kür finalen.

Vigtige datoer for marts

D. 14 & 15-03-2020 - D-stævne

D. 22-03-2020 - Kvadrilleridning i hal 3 (kl. 10-12:00)

OK Benzinkort

Vidste du at det er muligt for Kolding Rideklubs medlemmer og andre interesserede at støtte rideklubben via brændstofkøb på følgende måder via OK Benzinkort og OK’s Tank & Betal app.?

Kort og profiler der oprettes til Kolding Rideklub, støtter os med 5 øre ekskl. moms pr. liter brændstof der tankes på kortet. Vi håber meget i vil være med til at støtte vores rideklub 😊 På forhånd tak!

...Vi vil gerne ses

Brug derfor gerne #koldingrideklub #KOR #kolding på dine Instagramopslag her fra rideklubben.