Glædelig Jul & Godt Nytår18-12-2019 - 14:59

God og glædelig Jul samt et lykkebringende Nytår ønsker KOR’s bestyrelse til alle.

Kære samarbejdspartner, medlemmer og venner af KOR

Vi vil ønske alle vore medlemmer, gode venner og samarbejdspartnere en rigtig god jul.

Når vi ser tilbage på 2019, kan vi kun være super stolte over de sportslige præstationer, vores dygtige pony- og hesteryttere har opnået igennem året. Men også super stolte over at se, at vi i KOR rummer alle – i år flyttede nemlig også en dygtig western-rytter og hest ind på KOR.

Vi ser frem til 2020, hvor vi igen skal hygge os i rideklubben sammen med en masse dejlige ponyer og heste.

2020 byder som tidligere år på stævneaktiviteter og vi håber at I igen vil give en hånd med ved klubbens arrangementer, ved fælles indsats skaber vi sammenhold og succes og det giver os alle i klubben brændstof til at holde dampen oppe.