Stævner

Det er udfordrende, sjovt og lærerigt at være til stævne!

Kolding Rideklub afholder hvert år D og C stævner under Dansk RideForbund (DRF) i dressur. Et E-stævne er et internt stævne, D-stævne er et klubstævne og C-stævne er et distriktsstævne. Som udgangspunkt udskriver vi dressur og springklasser, så alle har mulighed for at deltage. Vores distrikt hedder Distrikt 10.

Foruden de ovennævnte stævner afholder vi for klubbens elevryttere andre stævner og aktiviteter, som afvikles under klubbens breddeudvalg, og derfor ikke kræver rytterlicens eller konkurrenceregistrering af hesten eller ponyen. Spørg ponytræneren, såfremt du gerne vil vide mere om disse aktiviteter.

Stævneudvalget ansøger om mulige stævnedatoer hos DRF, og de godkendte stævner i vores klub kan ses på go.rideforbund.dk og her på hjemmesiden under kalender.